Username: Password:

Author Topic: Нарушение на правилата, злоупотреба, баннати акаунти  (Read 933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Xepa

  • Administrator
  • Prince
  • *****
  • Posts: 131
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Уважаеми играчи,

С огромно съжаление се налага да ви информираме за крайни административни действия, които нашият екип се наложи да предприеме в играта.
След обстойна проверка на логовете на играта днес бяха установени много сериозни злоупотреби с бъг в играта. Бъгът вече е отстранен и бъдещи злоупотреби са невъзможни. За съжаление 14 акаунта които са се възползвали не ни оставят никаква друга алтернатива, освен да ги накажем с преустановяване на достъп до играта с тези акаунти.
Тъй като смятаме че превенцията е добър метод за установяване на правила, си позволяваме да публикуваме имената им в това съобщение.

Вики от Кралството на Севера
soraja от Кралството на Севера
forever-rikoko (   няма кралство)
ibosev - бия се за спорта от ENRAGE
XellStar от ENRAGE
Джак Изкормвача от Кралството на Севера
stabilko73 от Кралството на Севера
Виктор   Кралството на Севера
Принцеса Рая от Кралството на Севера
BALAKAI (Z) от Кралството на Севера
русалка от Hammer
Ержебет Батори от Влахия-Трансилвания
mury от Кралството на Сервера
germophobe от UYFJN

Тъй като правилата на играта подлежат на интерпретация според част от играчите, искаме да ви уведомим за следното, всеки клик, всяко действие в играта се записва. Към момента екипът ни позволяваше безнаказано малки нарушения, като жест че голяма част от вас са били потърпевши от съществуващи бъгове в играта. Винаги сме вярвали в добрата комуникация като база за създаване на стабилни и ползотворни и за двете страни отношения между администрация и играчи.
Уви, понякога добрите намерения не са достатъчни и се интерпретират като липса на воля и желание за справедливост, което ние не можем да допуснем.

Следователно, освен бан към вече упоменатите 14 акаунта, голяма част от това което те „притежават“ ще бъде административно изтрито (стоки, злато, работници и пр.). Като компромис (макар да има участници и в други Кралства, за което се надяваме че самите Крале ще се погрижат) само „Кралството на Севера“, тъй като очевидно повечето играчи възползвали се от ситуацията са в това Кралство, ще бъде наказано с изпразване на наличната Хазна и сваляне на всички умения на Кралството до 0.

Искаме да ви напомним, че правилата са създадени с цел и поощряваме всеки да се запознае с тях основно и да ги спазва. Към момента Ragewar е в своята БЕТА версия, затова и съществуването на мултиакаунти не се наказва. Съществуването на повече акаунти подпомага тестовете на играта и спомага за решения свързани с геймплея, именно заради тях с една от следващите версии ще представим промени, които правят практиката на игра с мултиакаунти напълно безполезна.  Все пак това е компромис от страна на администрацията и поднасяме нашите искрени извинения и благодарност към играчите, които пряко или косвено са пострадали от тази практика.

Поощряваме докладването на всякакви проблеми, бъгове и нечестна игра на системата на Обратна Връзка и ги уверяваме че всеки сигнал бива проверяван.

No time is safe (което в случая звучи леко иронично, осъзнаваме го :)
Екип Ragewar
« Last Edit: November 14, 2016, 06:40:59 PM by Xepa »
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)  
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS