Username: Password:

Author Topic: RageWar version from 17-08-2016 - Release notes  (Read 996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline YDanchev

 • Administrator
 • Prince
 • *****
 • Posts: 135
 • Karma: +3/-1
  • View Profile
RageWar version from 17-08-2016 - Release notes
« on: August 17, 2016, 12:31:13 PM »
 • [applaud]0
 • [smite]0
 • Версия 1.0.20

  В тази версия на Ragewar представяме две големи нови фукнционалности в играта, които ще я променят много и целят да я направят много по-забавна и интересна - Машината на времето и атаките отдясно.

  СТАРТОВ ПАКЕТ
   Добавен е нов Стартов пакет, който освен диаманти дава и два нови уникални аватара, декорация – тотем от кости, една територия, два пакета от 120 лекувания и два произволни чертежа за чудеса от първа ера.
   Стартовият пакет е временна опция, което може да се закупи веднъж в рамките на 48 часа от старта играта.
   Играчите, които вече са закупували пакети към текущият момет, също ще имат възможност да го купят в рамките на 48 след първия им логин с новата версия на играта.
  [/list]

  МАШИНА НА ВРЕМЕТО
   Машината на времето е вече активна и позволява пускането на специални събития. В момента има само едно активно събитие – Ел Дорадо, като планираме в бъдеще да добавим още събития.
  [/list]

   Всички събития ще имат трудност, която зависи от това, колко части от машината сте намерили. В началото всички събития ще започват с трудност 1. Ако се завладели свещения град на 5-ти остров, тоест събрали сте 5 части на машината, най-високата трудност на машината ще е 6.

   При стартиране на събитието, може да се избира на коя трудност да се играе, като с всяка трудност е се повишава цената, но и наградата на събитието.

   При успешно изиграване на събитие се печели нов уникален ресурс – Времеви частици. Основното приложение на времевите частици, ще е за закупуване на елементи нужни за ъпгрейдване на бойните единици и защитните съоръжения, механика, която ще представим с някой от следващите версии на играта в много близко бъдеще.

  ЕЛ ДОРАДО
   Събитието е разделено на две фази. В първата част е нужно да разкриете мистичния град Ел Дорадо, след което ще имате възможност да го атакувате за епична плячка. Внимавайте града има свои уникални защити.

  [/list]

  АТАКИ ОТДЯСНО
   С този ъпдейт ще е възможно всички градове в играта (играчи, кампания и събития) да бъдат атакувани и то дясно. Това ще е възможно чрез бутон в менюто за подготовка на битка, който ще премества полето на атака в дясно. Ако имате наредени единици в ляво, те автоматично ще бъдат преместени в дясно.
  [/list]

  ДРУГИ ПРОМЕНИ
   1.   Ново защитно съоръжение – Стражева кула.
   Кулата е достъпна още в първа ера, като се отключва заедно с Тигрова бърлога от науката Глутница. Играчите, които вече са отключили тази наука, могат да намерят Стражевата кула в менюто за строене.
  [/list]

   2.   Промяна на начина на изчисляване на бонусите в/у културата.
   Всеки бонус се начислява към базовата култура на всяка сграда, след което всички бонуси се сумират.
   Пример: сградата има база 200 и 100% бонус от полиране, 20% бонус от чудеса, 30%бонус от път.
   Бонусите ще са - 200 от полиране, 40 от чудеса и 60 от път. Сумираме бонусите 200+40+60 = 300. Добавяме 300 бонус към базата 200 и получаваме - 500 култура. Всеки бонус се начислява самостоятелно, без да е обвързан с другите.

  ИНТЕРФЕЙС
   Навсякъде в играта, където се изискват дадени ресурси вече първо се показват ресурсите които имате и след това ресурсите които се изискват. Available / Required

  БЪГОВЕ
   1.   Балоните се показват в/у дирижаблите
   2.   Рицарите нямат сенки
   3.   По-тихи звуци в селото
   4.   Звуците повреме на битка се изключват, ако е избрана опцията за спиране на звуците на играта
   5.   Грешен звук, при получаване на чертеж за чудо от ритуал
  [/list]
  « Last Edit: November 14, 2016, 06:21:50 PM by Xepa »
  Game Designer, Ragewar Team