Username: Password:

Author Topic: Как се поставят войски в защита?  (Read 2439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline saykor

  • Knight
  • **
  • Posts: 23
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • Здравейте,
    Аз ли не виждам или е бъг не знам. Ако някой може да ми каже къде да натисна за да поставя войски в защита ще съм му много благодарен http://prntscr.com/b7d9ex
    Някъде прочетох че като са в защита се лекуват. То хубаво ама трябва да мога да ги сложа, а не виждам от къде.

    Поздрави,
    saykor
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »

    Offline Rokkrage

    • Count
    • ***
    • Posts: 64
    • Karma: +13/-0
      • View Profile
    Re: Как се поставят войски в защита?
    « Reply #1 on: May 23, 2016, 01:46:35 PM »
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • Здрасти,

    Не е от теб. :) Много менюта са заключени за нов акаунт и се отключват постепенно с напредване в науките и куестовете. Продължавай да ги изпълняваш, докато не се появи меню Тактики (http://prnt.sc/b7do09). Ако не се лъжа, идваше точно с куест да поставиш единица в защита. Щом го видиш, вътре имаш подредба на позиции в Атака и в Защита. Предполагам, че ще се оправиш тогава.

    Ако подозрително много време не ти се отключват останалите менюта, тогава докладвай допълнително за възможен бъг.
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »

    Offline saykor

    • Knight
    • **
    • Posts: 23
    • Karma: +0/-0
      • View Profile
    Re: Как се поставят войски в защита?
    « Reply #2 on: May 23, 2016, 01:49:19 PM »
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • То се беше появило за момент и после изчезна. Както и този чиляк горе в ляво от където мога да видя съседите си.
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »

    Offline saykor

    • Knight
    • **
    • Posts: 23
    • Karma: +0/-0
      • View Profile
    Re: Как се поставят войски в защита?
    « Reply #3 on: May 23, 2016, 01:51:32 PM »
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • Имам куест http://prntscr.com/b7dpfk
    Като изляза от него и се появяват. Но като презаредя играта и изчезват.
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »

    Offline YDanchev

    • Administrator
    • Prince
    • *****
    • Posts: 135
    • Karma: +3/-1
      • View Profile
    Re: Как се поставят войски в защита?
    « Reply #4 on: May 25, 2016, 12:09:10 PM »
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • Здравейте!
    За да отключите менюто "тактики" трябва да изпълните някои от мисиите в началото. В конкретния случай - мисията за ловците, която все още не сте завършили. Тя отключва менюто "Тактики"
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »
    Game Designer, Ragewar Team

    Offline saykor

    • Knight
    • **
    • Posts: 23
    • Karma: +0/-0
      • View Profile
    Re: Как се поставят войски в защита?
    « Reply #5 on: May 25, 2016, 01:00:09 PM »
  • [applaud]0
  • [smite]0
  • Да, благодаря.
    Вече менюто tactics си стой постоянно на мястото си.
    Поздрави,
    « Last Edit: January 01, 1970, 02:00:00 AM by Guest »