Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - saykor

Pages: [1] 2
1
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: September 21, 2016, 05:42:46 AM »
Quote from: "dreven1970"
навсякъде е така-даваш пари,наказват те по малко.И аз съм дал не малко пари и пак ще дам.Дори и да ме върнат от начало пак ще играя и пак ще давам пари.Има игри на рундове които като свършат започваш от начало.С години съм играл такива.Не виждам защо да е загубено време,но това е мое мнение и то е за рестарт и ако може да се запази тестовия сървър ако не,здраве да е

Няма лошо, че даваш пари иначе играта няма да се задържи :). За това благодаря! Повече хора трябва да има като теб. Но и правилата трябва да са еднакви за всички.
И аз съм играл много на рундове. Те имат съвсем друга механика. Най-малкото по-бързо се развива човек. По-голям случаен фактор за да е интересно и различно при всяка игра. Не да правиш едно и също нещо в продължение на месеци.

Quote from: "sulio_pulio1972"
Всичко друго ми е през .....

За да си губиш времето в развиване на 10 мултаци не ти е през... :). Но да, имаме различно виждане.

Темата е изчерпана. Като гледам има нов рестартиран сървър и все още няма WP приложение.

2
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: September 02, 2016, 02:30:24 PM »
Quote from: "sulio_pulio1972"
Quote from: "saykor"
Това не оправдата ползването на мултаци.

Явно аз не мога да обясня правилно - ползването на мултита позволява по-бързо да извървиш дадено развитие. Колкото по-бързо се развиеш, толкова по-бързо ще изкараш готов продукт на пазара. Колкото по-бързо изкараш продукт на пазара, толкова крачки си направил пред конкуренцията. Това са нормалните стъпки в т.нар."пазарна икономика". ;)

Извърташ нещата. Не си ползвал мултаци с великата идея да помагаш за развитието на играта а за да станеш по-велик от останалите в играта :). На всички е ясно, че няма да бъдат баннати хора наляли пари в играта с купуване на кристали дори и да нарушават правилата и за да не е чак толкова явно излиза теорията, че виждаш ли допускаме мултаци, защото помагали за хванащето на бъговете.

По-горе споменах, че винаги може да има един служебен акаунт на които да му изсипят неограничено количество кристали и да си вдигат каквото си искат за да разберат дали работи или не. Изобщо даже не им трябват нашите мултаци.

3
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: September 01, 2016, 10:12:53 AM »
Quote from: "sulio_pulio1972"
saykor, явно според теб и програмистите на BLIZZARD също ползват програми за откриване на бъгове? Или явно са некадърни да си направят програми за откриване на бъгове?  
http://us.blizzard.com/en-us/company/ev ... t/#summary
Мога да ти дам още десетки примери. И никъде БЕТА версия не продължава в реална/редовна.
И не се оправдавам - няма пред кого. И явно има разлика дали ще вдигнеш едно чудо за 1 седмица или за 5 месеца.
И да - всичко е пари. Мама на тати не дава без пари. :mrgreen:

Винаги ще има нужда от бета тестери. Програмните тестове не могат да хванат всичко. Това не оправдата ползването на мултаци.

4
Чистенето на кеша оправи нещата.
Благодаря. Ако може да повишите малко качеството на картинките в web ще е добре.

5
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: August 31, 2016, 09:57:25 PM »
Quote from: "sulio_pulio1972"
Аз имам 10 акаунта - мога да ги изброя поименно. Ползвах ги единствено и само с цел да тествам един-единствен от тях. Ако нямах мултитата, никога нямаше да достигна в близките 6 месеца до 10 ниво на всички чуда /без Стоунхендж/ - съответно и разработващите играта нямаше да знаят, че някои от бонусите на чудата не работят - примерно. Мога да дам десетки примери, в които мултитата/2-3-4 ери/ проявяваха бъгове, които на основния акаунт/5 ера/ не се появяваха, а обикновенно играч от 1-2-3-4 ери рядко ще репортнат бъг, тъй като искат два настигнат тези преди тях. Започнах играта с ясното съзнание, че всичко е само тест - ние да тестваме тактики, създателите - играта. И да започна в нов сървър, без да ми върнат закупените кристали - няма да съжалявам. Дал съм пари, защото искам тази игра и тази фирма да просъществуват.

Момко не се оправдавай. Разработчиците винаги могат да вдигнат един акаунт служебно и да си заредят чудесата за да видят дали работят качествено или не. И аз съм програмист и аз го правя когато ми трябва за да тествам промени. Айде недей да обясняваш как виждаш ли си направил 10 акаунта за да помагаш. Има си програмни тестове, с които могат да се прихващат бъгове. А дали ще направиш 10 акаунта и ще си вдигнеш чудото за 5 дена или с 1 акаунт за 5 месеца е се тая кога ще се открие бъга. Докато не се ползва чудото на никой не му трябва да знае има ли или не бъг. Когато му дойде времето ще си се открие по естествен път и ще бъде опревен. Никой не ти е искал 10те акаунта, с които ми се правиш на интересен в момента. Така, че моля не ми дрънкай глупости на търкалета. Виновен си за мултиакаунтинг както и аз и още 90% от хората. Аз изобщо и не съм се крил, че ползвам мултак. От едно и също пц, същото IP, същата парола, и 2та акаунта са с поща saykor@....

Същото се отнася и до програмистите. Да не ми разправят как мултиакаунтите били + за играта и откриването на бъгове, защото са решили да си спестят писането на тестове и да сами да ги откриват. Я си сметнете времето в пари ако трябваше да си пишете тестовете и да се занимавате сами да откривате бъговете колко по-точно сме Ви спестили и тогава ми говорете как трябвало да ни занулите акаунтите, защото това или онова.

Трудно е да продавате на краставичар краставици.

6
Надявам се, че няма така да пуснете играта за чужденци: http://prntscr.com/ccl99z

7
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: August 31, 2016, 05:51:16 PM »
Quote from: "Paskal"
Единственото справедливо решение е да прехвърлите акаунтите ни, такива каквито са, в новия сървър.

Това е най-доброто решение.

8
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: August 31, 2016, 05:25:51 PM »
За да няма сърдити най-добре би било да не се рестартва бета сървъра и да се пусне нов щом толкова искате в момента да излезете на международната сцена да се конкурирате с другите подобни игри. Никой не обича рестарти. Просто трябва да стимулирате играчите да си зарежат развития акаунт и да започнат отначало на другия сървър по собствен избор.

Какъв е проблема и 2та сървъра да са с новата версия като просто не се занулява развитието?

9
За Unity не знам. Но една WPF програмка много лесно може да се напише.
Ако сървърната ви логина е на C# тогава SignalR ще ви свърши идеална работа.
Дори мога да Ви дам турориал от където да изклюкарите как да го направите  :D

10
На бас че може да се направи и на десктоп версията?  ;)

Като програмист само така като идея на първо четене ми идва една малка програмка в try, която да стой и да получава съобщенията от сървъра като ги показва в малко попуп меню. Като нотификацийте в скайп. Когато нападнат user и той си е пуснал нотификатора сървъра може да изпрати нотификация до нея.

11
Дискусии за играта / Re: Нов сървър
« on: August 31, 2016, 03:18:14 PM »
Предполагам, че като тестери загубили толкова много време в играта до сега ще ни дадът няколко шепи кристали като бонус да започнем отначало на официалния сървър. И добре ще бъде да има вече версия за Windows Phone. Защото "всички мобилни" се включват и тези с Windows OS. Много по-активен бих бил през телефона от колкото на компа.

12
За desktop версията няма подобни съобщения. Или направете за всички да ги има или за никого. Иначе се създават по-добри условия за играчите с мобилни устройства.

13
Помощ и Поддръжка / Re: windows phone
« on: August 28, 2016, 11:45:23 AM »
Здравейте,
Относно отделното приложение Unity не bild-ва ли и за Windows Phone както за останалите ОС-и?
Тоест не би трябвало да отнеме, чак толкова много време да искарате версия за WP.

14
За този регион става въпрос: http://prntscr.com/bcbvxp
Току що купих града с ресурси. Съответно и провинцията която е отбелязана като непревзета вече не може да се атакува. Цялата територия стана моя и мога да литна към другата земя на острова.

15
Пуснах тикет през играта.
Благодаря

Pages: [1] 2