Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - главан

Pages: [1]
1
Абе вие ще оправете ли скапаният дефенс най-накрая ?? Е то бива тъпня ама чак толкова  :emo: ! Махнете тоя скапан глич - замък , кули и тараби в дясно . Тъпо е , АМА МНООГО ТЪПО ! Защо слагате дневни мисии със сваляне на войска при условие че никой не слага счупена единица ?!? Предлагам  : 1 (задължително) - намаляване на обсега на големите кули с 1 или 2 точки за да не покрива така баламската замъка  (прибавете ги в слепият радиус), или просто направете замъка квадратен 7Х7  , 2- "играч" който се е нахендрил в дясно и ползва скапаният глич (който упорито не искате да оправите) да инкасира загуби при събаряне на незащитеният ляв фланг . И ако все така не ви дреме - за улесняване на лоботомите - направете им опция копи-пейст че да не се мъчат да редят защита ами направо да си я копират един от друг че да не ги болят празните кратуни ако се напънат много да мислят коя пред коя кула да сложат и тарабите пред , или зад тях  :D 

2
Това ли е новият хит защита в играта - замък + големи кули + тук -там тараби , всичко набутано в дясно  :D ?!? Ами то бива смотана работа , ама чак
 до толкова кухо и скучно  решение няма как да се стигне ... Да не би да има вече опция в играта копи-пейст  та всички да могат да се нахендрят  в дясно  почти по един и същ начин ?!?  Предлагам варианти : 1-!! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !! Махнете по 1-2 точки от максималният обхват на големите кули за да не могат да покриват така баламската замъка!! Ако искате ги сложете във вътрешният -сляп радиус около кулите за да не им пада ефективността. 2- опция - Атаката по незащитеният фланг да носи загуба за защитника и съответна печалба за атакуващият изразена в процент от структурите които биват разрушени - било производствени или такива за злато и работна ръка (при условие че накрая на атаката атакуваният е пробит от край до край). Убеден съм че има и други варианти за оправяне на нещата , въпроса е :има ли желание за справяне с този откровен тъпизъм .

3
Помощ и Поддръжка / псуващи поляци
« on: August 21, 2017, 07:54:06 PM »
играч : Tomasz  ,  час :19.40  , съобщение:  spierdalaj ,pierdol sie ruski psie , .... , Fack You .   моля вразумете полячето и му обяснете да псува майка си , не мен!

4
до колкото виждам от таблицата с клановете и играчите - играчи има, нали така?? е как тогава след като има ,като потърся играч за атака ми дава само двама например?!? ДВАМА!! , като единият е настяган зверски с единици и кули минимум 4 ниво -(някъв бесен шампион дето спи на компа си отгоре ) а другият нещо подобно на мен , само че без 2 дена бан ...  е това ли е всичко за мен тук?!? няма ли как  да ударя някой , с който ще е интересно да поспорим на тема защита атака и т. н. ?!? 
още нещо: единиците тук имат живот и умора да го кажем просто. в други подобни игри големите играчи нямат абсолютно никаква файда да бият най-малките защото нищо не печелят от определена степен на разлика нататък , морала на войските им пада (нещо като умората тук - все едно атакуваш с пълно здраве , но умора на половина или по-малко) още преди битката със слабака , и след като го събориш - оставаш с нисък морал дори и ако те удари равен на теб играч СЛЕД ТОВА!   
   колко елементарно и елегантно решение не ви ли се струва  :-X

5
ще ми обясниш ли каква е кирията от мултиакауните ? ти пишеш тука четеш - гледам принц си станал, очаквам твоят отговор :-)

6
е ти подлодя бе мооой  :D

7
 оправете си играта! изписва ми че акаунта ми е баннат , а и не само при мен е така. не съм се хаквал айде си оправете нещата моля!

8
мммне , аз нямам болки . подозирам обаче че тия от късно средновековие с Б.Р. 600  са акали назад 2-3 пъти , и за да не им се случва пак , са пращали атаки с мърша докато се сдухат... а и да шамариш диваци с дирижабли сигурно си е направо духовна чикия за глупците  :stars:  ко да ви кажа... женска му работа  :emo:

9
мммне , тук не позна. за разлика от Ирак , тук в играта си ги изпонаритвам всички колкото и да са големи които са изнагляли да ме ограбят качествено като ги хвана понасъбрали    :smirk:  .  дори и най-големите "играчи"  в 4 посред нощ след поредният кралски бал след няколко атаки падат , макар че после се чудя как да им разпродам в кралството ресурса който не ми трябва. но да пращам мърша цял ден че да се срина на 600 Б.Р. за да ударя някаква овца от късно средновековие сякаш няма се навия да ти кажа ... предпочитам си пия бирата и да се радвам на други работи , не на женските чалъми  :-X   наздраве!   да го духат американците !

10
нямам грижи , просто питах . явно е система това пращане на мърша за сваляне на рейтинг

11
очевидно  нямам проблем след като и аз самият мога да пращам атаки с по един умрял дивак, и да си съборя б. рейтинга на 100  :emo:  въпроса е : е ли възможно тоя чалъм да бъде или разкаран като опция , и самият рейтинг да бъде по някакъв начин зависим или вързан с ерата в която е играча.  няма как да ме удари някой от късно средновековие с дирижабли и батъл рейтинг 650 (а това се случва) а аз да съм например в бронзова ера  :D просто е тъпо ...

12
1. още дълго време ли ще инкасираме празни атаки с които  "играчи" от късно средновековие си правят Б. рейтинг 642   :D  и атакуват каменна и бронзова ера със дирижабли ?!?  иииии 2. що е баланс , и има ли почва у нас   :emo:     

Pages: [1]