Дами и господа писали по-горе, четох четох и не се въздържах и аз да напиша нещо.
Наистина играта има доста бъгове, но като не ви харесва не я играйте, или по-добре хванете се и направете по-добра, аз лично ще дойда да играя и да ви пиша какви ли не злобни, обидни коментари за да ви е ужасно тъпо че сте отделили време за разработването, идеи, нерви да отговаряте на всеки тъп олигофрен, който ви е хулил. Искам тогава да ви видя вие как ще се чувствате ?
Сигурен съм че и вие самите не само че нищо не сте направили, но и нямате желание да постигнете нищо в живота си, освен да обиждате, да обяснявате как някой не си върши работата, колко е некадърен и така нататък.
КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪК !!!!!........
В огромна грешка си - мненията /позитивни или негативни/ изразяват чувства. Ние изразяваме такива. След като повечето от нас са тук над 18 месеца - значи има защо.
Страшно е безразличието - стотици играчи го изразиха, като просто спряха да играят.
Това е първата игра, която играя и форума е мъртъв - в буквалния и преносен смисъл.
Ние играчите /според мен/ имаме право и на критика, защото ние изнесохме и изтърпяхме /та даже си и плащахме/ всички дивотии, които екипа сътвори.
Тази игра НЯМА нищо общо с това, което беше преди 18 месеца - освен картинките. 100 пъти се сменяха класациите, 100 пъти се сменяха показателите на бойните единици. Не можеш по никакъв начин да си изградиш стратегия, защото днес е това - утре онова.
И ако не Ви е яснен произхода и предназначението на "ФОРУМ" - то това е жалко.
Познавам почти цялото съдържание на форума - прочел съм 10 пъти всичко. Първите мнения са или предложения за геймплея на играта или насърчителни към екипа похвали.
Всичко се обърна, когато приключи БЕТА 1 и започна БЕТА 2 /сегашната версия/, която по нищо не се отличаваше от БЕТА 1, освен че се вкарваха глупости, само и само да се забавя играта и да има време да се разработват нови неща. Повечето играчи искаха само едно - нормално отношение - а дали пише АЛФА, БЕТА или ЗЕТА - все тая. Почти всички, които давахме пари, спряхме когато взехме да гледаме един и същи филм - 1 играч с мулти, 2,3,5, 10.
Играчи си направиха цели съюзи с по 20 мултита и всеки който взе да се отказва, ставаше мулти на този, който остава.
Кой е безгрешния, който допусна това - играчите ли?
Поредната дивотия - пак според мен - беше т.н. лиги, където поради липса на играчи, такъв с 20 к БТ бие играч с 1 к и ПЕЧЕЛИ БТ от това. И на всичко отгоре на края получава 1 000 Кристала и 6 000 времеви точки - това директно го изстрелва като развитие 1 месец напред спрямо нормално играещия играч.
На морето е дъждовно и мога още с часове да пиша, ама предпочитам да го отделя времето за децата си.
За 4 път ще видя новата порция съвсем скоро и ако всичко си е същото - едва ли ще видите нови мнения от мен.
Просто тотално ще са се изпарили чувствата... взаимно.