Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Зеленика

Pages: [1]
1
Здравейте,
Наитина би било добе, ако може да се въведе и опцията за въртене на сградите, още по-добре ще е и ако заедно с нея се направи и пространство, където да поставяш сградите временно при разместване, вместо да се разрушават и строят отново.
Благодаря за вниманието и се надявам да обърнете мнимание на тази идея.  ;)

2
Pomysły i ulepszenia / Re: Czat
« on: November 21, 2016, 04:15:10 PM »

Nadal pracuje na czat w czasie rzeczywistym, bez konieczności wchodzenia i wychodzenia wiadomości. Przynajmniej, że spełniają nasze prośby. Niestety do tłumaczenia przy użyciu Google Translator

3
Strategie i taktyki / Re: Jednostki
« on: November 21, 2016, 04:10:09 PM »

Оtworzyć "taktyki" i ma możliwość ataku i jednostek obronnych. Niestety o transferach, używam Google Translator  :)

4
Съгласна съм с останалите мнения. При мен също се случва.

5
Колкото до това за диамантите от ритулът - днес ми се паднаха диаманти ... 30 диаманта и помислих, че е някаква грешка, след което виждам, че и тук е исано по този въпрос. Съжалявам много, но това просто не е ОК в момента. Много голяма разлика се получава. Мислех да продължа напред в играта, въпреки че доста от силните членове на кралството се отказаха, но нещо вече не виждам смисъл в това.
Отделно искам да споделя, че днес докато обяснявах на нов член на кралството цялото съобщение, което му изпратих след това не го видях в секцията  "Лични".
Сега на главната тема, която Rokkrage повдигна .... написах и в още една тема, където се беше повдигнал същият въпрос. Напълно съм съгласна "лекуването" на сградите да става посредством ресурси, било то злато или работници за съответната сграда.

6
Имам предложение да се оправи това с хийла на сградите. Най-разумно ми се струва лекуването на сградите да струва ресурси, от всичките. Хийла си лекува единиците с кръв. Всичко друго, като защитни структури и сгради да се лекува с пари, работници и стоки. Както си е в реалния живот :) Така ще се избегне и това всеки да е прибрал всичко в хазната! Може и комбинация от всичко това, но наистина както казва древния над 200 точки хийл на атака не е балансирано.

Добре, това е разумно предложение. Ако се обединят повече играчи около това, със сигурност технически можем да го изпълним лесно и бързо.
И аз съм за лекуването да става със злато и хора,в повечето игри е така.Не може да въведете лекуване на сгради с точки здраве които са кът.И това Хера дето ми писа че градът се лекува -ок,но бутона за събиране на рес не се появява до като не си излекуваш градът без значение дали си се логнал

Пиша за пръв път, но съм съгласна с изказаното от Древния и Босев относно лекуването на сградите да става с ресурси(злато и работници). И относно един друг проблем - Чатът. активен чат между играчите които са на лийния в кралството. Лично на мен не ми е удобно да влизам и излизам през 30 секунди за да проверя, какво ново има написано.

Pages: [1]