Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TERANGO

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Вече са три замъка заюото вдигнаха наградите, вече взимаш 20 кристала не 10, което си заслужава поишението на броя замъци.

2
Бъгове и Решения / Re: С мултаци до кога?
« on: November 21, 2017, 02:55:04 PM »
Силно се надявам да не е мултак...но изглежда, че не е ок схемата... И аз докладвах за проверка, но за сега нямам отговор...

3
Здрасти пич (Олег съм), искам да ти кажа, че тая тема е подхващана поне 5 пъти последните 2 години в които се играе. Единственото за което им пука е НОВИ играчи, нищо повече...така се отчитат пред шефовете...

Направиха един куп промени в началните нива, а тия дето играят яко да си е*** мамата :D Нападат ме, влизам лекувам се и нищо...не се лекувам и ме убиват...взимат ми 42 рейтинг, давам ривендж и взимам 5 катерици 4 стотинки и  0 рейтинг... :Д

Играта е със страхотна идея, добра бойна система и прекрасен арт. Обаче никой не мисли за къмюнитито в играта :) Да не говорим, че взимат пари за неща, които не работят ( защита на потребителя ще бъдат информаирани скоро).

Кралски битки ? Бяха анонсирани преди година и полвина, от тогава на сам имаме само КРАЛСКИ ОСОБИ! Ти го каза - кралска класация която е сбор на точки на единиците в нея? !? Не е ок да, знаят го но не им пука, за какво да им пука, ако новите плащат за какво да им пука. Съпорта е под всякъква критика, говоря за нещо брутално зле. Смешно е, как изгониха и най талантливите си хора, които искаха да я направят играта ХИТ! Уви не им дадоха...разочарован съм много....

4
Ideas and Features / Re: Goods
« on: August 31, 2017, 12:44:31 PM »
If China attacks Bulgaria in real life, are they going to win it all? Sure, so my counter proposal is to make it like real world, the bigger the scarier player can destroy everyone and take everything :)

5
Супер странно е, как хората със слаб характер не успяват да губят с достойнство и се опитват да нападнат на лична основа този, който ги е победил в игрите. Масово е :) Интересна тема е за събеседване обаче :)

6
http://imgur.com/a/WhAis
След като победих господина с ник MAUSS той ми писа един малумен месидж ....който опитах да приема комично.... и отговорих по един приятелски начин...той ме нападна и ме игнорира хахах

как се реагира на такова нещо според вас?
Кой нормален човек ще предложи на друг да бие детето си? хахах

7
Да, много ми е важен отговора на точка 8, щетата на завесата и на огнения капан е еднаква...обаче ефектът от нея не е...очевидно щета не значи едно исъщо в двете единици... има СЕРИОЗНА нужда от разяснение по темата, особено с тези  нереални цени в популация на капаните.

8
Искам стоун-хейнджа да не дава стоки а да дава мултиплайър като градовете от кампанията.презь едно ниво както са чудесата с колби:

1во ниво x1 бонус на стоките с бонус от ерата
3то ниво х2
5то х3
7мо х4
10то х5 + баничка и боза

9
Подкрепям на 100%. Аз лично смятам, като най засегнат от липсата на цели за биене, че подобен режим на игра ще допринесе много. Не може да имам армия 4то и 5то ниво и да нямам мишени и да не ме напада никой...

Страхотна идея, дано да се вслушат от фюри!

11
Пращал съм тикети по въпроса, обещано е пред господари на ефира, че ще се оправят всички безсмислени чудеса :) Най ме е яд, че стоунхейнджа е най готиното като анимация.... а не мога да си построя ..... :)

Тук е момента да подестя и за трейдване на чертежи :)

12
Another way to do that is to open regedit (win button > regedit ) and delete ragewar registry entry :)

13
Смея да твърдя, че предложенията на колегата ЕБАСИ (култов ник!) са напълно намясто.  Ще допълня следното:

В повечето игри имаш дейли логин награди. Ако 2 дена поред се логнеш получаваш еди какво си, 5 дена 5000 злато, 10 дена поред на Паскал шапката и тн. Обаче предлагм това да се въведе ис 2ра цел - ако  3 дни не се логнеш губиш рейтинг или лоялност. а като си на - лоялност да ти пада рейтинга прогресивно. Или нещо подоно.
Ние сложихме изискване да имаш над 800 рейтинг за да те приемем, съответно да си активен иначе те гоним. Но може би е редно да имаш служебна цел, която ако не я постигаш да те гони от кралството или да ти изважда рейтинга от този на самото кралство. така самите крале ще ги гонят, освен ако не си в Империум, там не се знае дали не ползват мултиакунти за нов вид кликъри... :) Всичко е възможно!

14
Не знам, все едно в реалния живот щатите да нападнат малта с 15 атомни бомби и да не ги потопят .... как става това? Малко по реално трябва да е...не може по-слабия да е по-силен....защото реално е така... един човек от 1ва ера ще ме нападне по фланга с 10 бели  тигъра и ще загунби 5 точи с 2 атаки и после с 70 атаки ще вземе 35 ....дафак! Стига вече. Искам да нападам хората и да ги унищожавам и да получавам адекватна оценка в рейтинга .... същото могат и те да правят. Трябва да има ЕДНАКВА система за всички... Някой беше казал лиги да се направят, мисля, че древния.... разделете военната клкасация на групи. топ 10 са една топ 20 са втора лига и всички да имат еднакви шансове вътре....не знам дали това е идеално решение...но уви, досега ни научихте, че трябва да се опитва докато не се намери баланс... обичам играта и се опитвам да дам малко идеи, не смятам, че не ми е градивна критиката....

15
Quote
@Олег: Не мислиш ли, че преди да коментираш други кралства и играчи, първо трябва да погледнеш своето?
Нали идеята е да се печелят точки? След като играта позволява да се печелят по този начин, не смятам, че можеш да наречеш такъв играч "слаб", а себе си "велик". Май е точно обратното. И къде щеше да бъдеш ти в класацията, ако не си купаваше кристали? А и какво ти влиза в работата кой с какво се занимава в реалния живот?
Здравей,
Първо искам да кажа, че никнейма ти не ми е познат, ще се радвам да разбера кой/коя си за да ти отговоря и персонално.
Аз не съдя играчите, че са направили тази защита, а нашите приятели от Fury, които нямат време да анализират дисбалансът на оградата и други бойни единици и защитни структури. И мои играчи я ползват, защото искат да са максимално защитени.
Относно коментирането на други играчи, не съм го направил. Иронизирането и намеците могат да се приемат по много начини, за това ти предлагам да пиеш един валериан преди да ти изгърми мозъка от нерви.

Относно кристалите, това е един ресурс, който е достъпен за всеки един, ако ти си решил/а да не го ползваш си е абсолютно твое решение.  Не  е нужно да нападаш някой, само защото е решил да даде пари за софтуер, ако не те кефи бягай в замунда да си откраднеш някоя платена игра и се почувствай като крал/кралица, чието съществуване се е осмислило. btw моето класиране направих с абсолютно равностойна армия на всичките ми врагове :) Мога да атакувам много по-добре от повечето хора, които са в топ 20, което ме прави по-добър от тях, както и по велик в его-игрово отношение, както обичам да се изразявам. Нямам проблем да съм злодея в тая история, така че аргументи от типа "повече кирстали имаш" ми звучат като "аз не купувам кристали, защото живея живот на промоция и крада софтуер, когато мога" :)

Pages: [1] 2 3 ... 5