Username: Password:

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Xektor

Pages: [1]
1
Бъгове и Решения / С мултаци до кога?
« on: November 20, 2017, 08:19:57 PM »
С мултаци до кога?И тоя въпрос не го задавам на играчите дето си правят мултита а към хората който трябва да контролират тоя процес.
Има много варианти да се хващат мултита но най силното оръжие е превенцията.Ако просто нямаш полза от мултак няма да го правиш.Обаче ако можеш да си дадеш 29 точки както Рафал си е дал с мултито на едно чудо много ясно ,че ще правиш клонинги.С тия раздути кралства спокойно мога да си направя през Прокси 3-4 човечета и да си помпам чудата.Толкова ли е трудно да има право играч да дарява максимум 1 точка а не както сега?Ся Рафал -Мафъл е 20к колби пред мен ама няма как да не се дразня като видя как са му наляли 29 колби на едно от чудата.2
Идеи и Нови опции / Кралства и гейм-плей.
« on: November 12, 2017, 02:29:28 PM »
Направо се чудя от къде да я започна тая тема...всички ние знаем ,че тези игри се правят за пари и целта им именно е печеленето на пари.За това ще пиша така все едно искам да печелите много:)Започваме от начало какво би накарало някой човек да харчи пари във една игра.Основното е състезателния момент когато се конкурира с други играчи.В момента ние се конкурираме на ниво pvp .Аз бия някой той ме бие но това е едва половината от възможното.Конкуренция между Кралства няма.Кралски битки НЯМА а и системата за рейтинг е измислена все едно от дете на 3 години.Първо е Кралството със най голям сбор опит от членовете си.Ние като играчи нямаме нито едно действие с което да правим нещо та това кралство да е първо.Важно е там бройка да има.Толкова ли е трудно да се добавят някакви нови модоли.Примерно да бием някакви замъци който носят точки за Кралството или да превземаме някакви територии.Нещо просто нещо да правим и ако го правим да сме пред другите или те пред нас.Нещо да ни кара да стоим пред компа и да цъкаме и наливаме парички?Да не говоря ,че тия кралства са безумно раздути то класацията е до 100 човека пък 1 кралство като гледам и то към 100 човека ще иде.Как е по добре да има 500 човека в 5 кралства и да се конкурират 5 кралства или 500 човека да са във 25 Кралства и да се конкурират 25 Кралства?Ако е вярно ,че всички усилия са към 6 ниво е доста жалко...За да задържа една игра интереса трябва когато стигнеш най високо ниво тогава реално да почнеш да се развиваш.Тука последното ниво е нещо като финал.Стигаш го имаш чуда да пълниш и с това се изчерпва всичко.Защо не се измисли 1 Герой който да добавя умения към атаката и защитата? Защо няма Инстанции в който да влизат по 3-4 човека от клан и да бият за Итеми. Защо няма Седмични Евенти с награди и тн. Играта представлява едно пускане на гора ,чистене и нищо друго.Даже и много не се бием по между си ,че файдата не е много голяма.Никакви модоли със абсолютно нищо не се добавят като ,че не се работи по тая игра грам.Само допълнителни "ЕКСТРИ" за кристали няма да накарат хората да си дават парите.Защото тия който дават неминуемо ще се отегчат от сегашната ситуация на нищоправене.От сега знам какво ще е 6-то ниво пак малко територии сгради за стоки и сгради за ресурс някоя и друга нова единици както се казва ОЩЕ ОТ СЪЩОТО а трябва нещо ново за да има интерес.Аз съм нов играч и вече съм отегчен.А съм във силно Кралство със фейсбук чат със скайп чат и тн.Ако разчитам само на чата в играта да съм се гръмнал ще се чувствам сам като куче ...и ще приключа след 2-3 месеца таван.

3
Идеи и Нови опции / Маркетинг Мениджър
« on: October 16, 2017, 06:02:01 PM »
Маркетинг Мениджър от такъв субект има нужда играта.По безумно тъпи промоции не съм виждал никъде ...Няма нищо което да ми нашепва Хекторе абе дай един петак да си помогнеш малко.Вложете малко мисъл в платените предложения към играчите ,че иначе на края на месеца финансовите резултати ще са трагични .... Да не говорим за Поляците който се нагушиха безплатно ... от това няма как да спечели никой...

4
Дискусии за играта / Клан-Чат
« on: September 15, 2017, 07:55:50 PM »
Чата във клана не работи добре за да се виждат новите съобщения трябва да го затворя и после да го отворя пак...Оправете го бря разбрах ,че от сумати време не е оправен!

Pages: [1]